Ajankohtaista

Töitä kansainvälisille osaajille: Rekrytori for Internationals täyttää jälleen Kaapelitehtaan ensi syksynä

  • Rekrytori for Internationals -rekrytointitapahtuma
  • keskiviikko 25.9.2024 klo 11–17
  • Kaapelitehdas, Merikaapelihalli, Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki

Erityisesti kansainvälisille osaajille suunnattu Rekrytori for Internationals -työnhakutapahtuma järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla 25.9. 2024. Tapahtumassa eri alojen työnantajat esittelevät avoimia työpaikkoja kädentaitoja vaativista töistä akateemisiin asiantuntija- ja johtotehtäviin. Lisäksi tapahtumassa on tarjolla runsas kattaus neuvonta- ja ohjauspalveluita työtä etsiville.

Tapahtuman tavoitteena on saada mukaan Kaapelitehtaalle 100 työnantajaa, oppilaitosta ja yhteisöä. Ensisijainen kohderyhmä ovat kansainväliset osaajat, mutta tapahtuma on avoin kaikille työnhakijoille. Tapahtuman suojelijana toimii kansanedustaja Jarno Limnéll.

Tapahtuman järjestävät Helsingin, Espoon, Vantaan, Tuusulan ja Järvenpään kaupungit, Helsingin seudun kauppakamari, Business Finland sekä Uudenmaan liitto. Yhteistyökumppaneina on lisäksi joukko yrityksiä, oppilaitoksia ja järjestöjä.

Rekrytori for Internationals on kasvava seudullinen tapahtumakonsepti, jolla halutaan tarjota työnantajille mahdollisuus löytää osaavaa työvoimaa ja kohdata kansainvälisiä osaajia. Tapahtuma tarjoaa myös loistavan tilaisuuden profiloitua monimuotoisena työnantajana, kertoo Helsingin kaupungin yrityskoordinaattori Hanne Suomalainen.

Rekrytori for Internationals on erinomainen tilaisuus kansainvälisille osaajille ja valmistuville opiskelijoille tulla tutuksi paikallisten työnantajien kanssa ja saada tukea työnhakuun, sanoo oppilaitosyhteistyöstä vastaava Mirkka Henttonen Helsingin kaupungilta.

Tapahtumassa työnhakijoilla on muun muassa mahdollisuus lähettää mukana oleville työnantajille CV-videobaarissa tehtävä työnhakuvideo, jonka linkin saa myös oman työnhakunsa tueksi.

Työnantaja, ilmoittaudu mukaan toukokuun aikana!

Rekrytori for Internationals on maksuton suurtapahtuma sekä työnantajille että työnhakijoille. Pöytäpaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä toukokuun aikana.

Tapahtuma on jatkoa aiemmille Kaapelitehtaalla, Helsingin Messukeskuksessa ja Espoon Metro Areenalla järjestetyille työnhakutapahtumille. Tapahtuman tuottaa Rekrytori Ukraina -työnhakutapahtumista tuttu Honkalamedia Oy.

Lisätietoja:

  • tuottaja Mikko Honkala, puh. 040 522 7306
  • yrityskoordinaattori Hanne Suomalainen, puh. 040 508 5314

Työnantajien ILMOITTAUTUMISLOMAKE

#international #talent #recruitment #job #event #rekrytoriforinternationals #rekrytori #helsinki #finland

Jaa: