Ajankohtaista

Rekrytori for Internationals keräsi 2 500 työnhakijaa Helsingin Kaapelitehtaalle

Kansainvälisille osaajille suunnattu Rekrytori for Internationals -työnhakutapahtuma valtasi Helsingin Kaapelitehtaan 31. tammikuuta 2024. 

Pääkaupunkiseudun työnhakutapahtuma on jatkoa aiemmin Espoon Metro Areenalla ja Helsingin Messukeskuksessa järjestetyille Ukraina-tapahtumille. Kaapelitehtaan tapahtuma oli maksuton työnhakijoille.

Kävijöitä 2 500

Rekrytori for Internationals -tapahtuman järjestävät Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, Uudenmaan TE, Laurea Ammattikorkeakoulu ja Henkilöstöala HELA ry, joka vastaa työnantajien kutsumisesta tapahtumaan.

– Tämän tapahtuman tavoitteena meillä on saattaa kansainväliset osaajat koulutustasosta ja alasta riippumatta samaan paikkaan työntekijöitä etsivien toimijoiden kanssa. Samalla halusimme myös lisätä tietoisuutta erilaisista työllistymisen muodoista, joita henkilöstöala mahdollistaa. Tapahtuma sopii kaikille, jotka etsivät töitä ja haluavat vahvistaa verkostojaan työllistyäkseen, mutta tarjolla on myös kattavasti neuvontaa, tukea ja ohjausta tarjoavia toimijoita. Lapsillekin tapahtumassa löytyy omaa mukavaa tekemistä. Haluan myös kiittää järjestäjäyhteistyökumppaneitamme, Espoo, Vantaa, Laurea AMK, Uudenmaan TE-palvelut ja Henkilöstöala HELA ry – yhteistyötä on ollut ilo tehdä kanssanne, sanoo Business Helsingin yrityskoordinaattori Hanne Suomalainen.

Tapahtuman tuottaa Honkalamedia Oy, joka on vastannut 15 vuoden ajan Rekrytorien tuottamisesta Tampereella.

NEW KID IN TOWN

– Kaapelitehtaan Rekrytori for Internationals on ”new kid in town” eli pääkaupunkiseudun rekrytapahtumien uusin tulokas. Tapahtuma juontaa juurensa Espoon Metro Areenan ja Helsingin Messukeskuksen Ukraina-tapahtumista. Ukrainalaiset ovat nytkin näkyvästi mukana sekä työnhakijoina että tapahtuman vapaaehtoisina. Ukrainalaisten yhdistys Suomessa UYS ry vastaa Kaapelitehtaan opastuksesta ja vaatesäilytyksestä. Työnantajillekin maksuton tapahtuma on suunnattu kansainvälisille osaajille, mutta on toki avoin kaikille työnhakijoille, rohkaisee tuottaja Mikko Honkala.

Tapahtumassa on mukana kv. työnhaun ammattilaisia. Työnhakijoilla on muun muassa mahdollisuus tehdä Kaapelitehtaan CV-videobaarissa maksutta lyhyt työnhakuvideo, jonka saa myös oman työnhakunsa tueksi.

Rekrytori for Internationals

  • ke 31.1.2024 klo 11–17
  • Kaapelitehdas, Merikaapelihalli
  • Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
  • lisätiedot: tuottaja Mikko Honkala, puh. 040 522 7306
  • www.rekrytori.fi
Jaa: