Ajankohtaista

Tampereen kaupungin kultainen ansiomitali Rekrytorin tuottajalle

Tampereen kaupunki on myöntänyt tuottaja Mikko Honkalalle kaupungin 1. luokan kultaisen ansiomitalin Rekrytori-tapahtuman kehittämisestä. Kunniamerkki julkistettiin Raatihuoneella Tampereen päivän juhlavastaanotolla 1. lokakuuta 2017. Onnittelupuheessa pormestari Lauri Lyly perusteli mitalia Honkalan yhteiskunnallisilla ansioilla työllisyyden hoidossa. Mitalin luovutti Kalervo Kummola.

Rekrytori–Koulutori on kasvanut Suomen suurimmaksi rekrytointi- ja koulutustapahtumaksi. Vuonna 2008 alkunsa saanut työn ja tekijöiden kohtaamispaikka on vuosien mittaan kerännyt yhteensä yli 100 000 kävijää.

Tapahtumat tuotetaan yksinomaan osastomaksuilla, ilman julkista tukea. Työnhakijoilla on tapahtumiin vapaa pääsy. Syyskuussa 2017 Rekrytori teki jälleen historiaa houkuttelemalla arviolta 17 000 kävijää yhden päivän aikana Tullintorin kauppakeskuksen ja Tullikamarin aukion tapahtumaan.

Rekrytori® on rekisteröity tavaramerkki, jota hallinnoivat Tampereen kauppakamari ja Honkalamedia Oy, joka myös tuottaa tapahtumat. Tapahtuman suojelijana toimii Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Anna-Kaisa Ikonen. 

”TAMPEREESTA SUOMEN REKRYTOINNIN PÄÄKAUPUNKI”

– Rekrytori on yhtä rento ja mutkaton kuin Tampere. Pyrimme tekemään työnhausta hauskaa ja Tampereesta Suomen rekrytoinnin pääkaupungin. Markkinatalous toimii, jos sen annetaan toimia. Myös työnvälityksessä. Vain kannattavat yritykset pystyvät tarjoamaan kestäviä työpaikkoja. Tästä tunnustuksesta kiitos ja kunnia kuuluvat Tampereen kauppakamarille, omalle pienelle tiimille sekä yrityksille ja yhteisöille, jotka ovat kohta vuosikymmenen ajan luottaneet meihin, sanoo Mikko Honkala. 

Seuraava Rekrytori–Koulutori järjestetään Tampereen messukeskuksessa 14. helmikuuta 2018, jolloin tapahtuma täyttää 10 vuotta.

TAMPEREEN PALKINTO MINISTERI JARMO RANTASELLE, MITALIT SOTIEN VETERAANEILLE

Honkalan ohella Tampereen kaupungin kultaisen ansiomitalin saivat sotaveteraani Kaarle Anttila, lotta Aida Yli-Orvola ja Tampereen Muumimuseon perustamista tukenut Sophia Jansson.

Suomi100-juhlavuoteen liittyen Tampereen kaupungin merkittävin tunnustus eli Tampereen palkinto myönnettiin ministeri Jarmo Rantaselle merkittävistä yhteiskunnallisista ansioista Tampereen kaupungin hyväksi. Ministeri Jarmo Rantanen aloitti Tampereen viidentenä kaupunginjohtajana vuonna 1985. Rantanen on sekä Suomen isojen kaupunkien että Tampereen historian pitkäaikaisin kaupunginjohtaja. 

LISÄTIEDOT:

  • Mikko Honkala, vastaava tuottaja. Puh. 040 522 7306
Jaa: